InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Maloljetnici ukrali audi

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
20.03.2017 12:24
0

Dvojica sedamnaestogodišnjaka sa Han Pijeska uhapšena su zbog sumnje da su u Milićima ukrala automobil audi, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.FOTO: InfoBijeljina


Policija je juče u 3.00 časa ujutro prilikom kontrole saobraćaja u Vlasenici zaustavljala automobil "audi", ali je on nastavio kretanje. 

Policija je ubrzo nakon toga pronašla automobil u kome su bila dva sedamnaestogodišnjaka, koji su pokušali da pobjegnu, a tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su vozilo kojim su upravljali ukrali iste noći na području Milića. 

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.