InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Minusi i snijeg utiču i na Zelenu pijacu

Izvor: Semberske
11.01.2017 21:22
0

Na Zelenoj pijaci u Bijeljini ovih dana prisutan je značajno manji broj zakupaca tezgi, izbor proizvoda nije previše bogat, a i broj građana koji kupuju na ovom minusu značajno je smanjen, izjavio je za Semberske novine rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga u bijeljinskom Komunalcu Danijel Perić.FOTO: Bijeljina Danas

Posljednjih nekoliko godina nismo imali preterano hladne zime, ali ova je neke od nas obradovala, dok su neki manje zadovoljni. Svakako da ovi minusi stvaraju probleme našim zakupcima tezgi, a snijeg i niska temperatura su problem i našim radnicima. 

Naši radnici su maksimalno angažovani u ovom mjesecu i pokušavaju da omoguće normalno funkcionisanje Zelene pijace, rekao je Perić. Perić je istakao da su sve ulice u Zelenoj pijaci, prilazi tezgama, kao i same tezge očišćeni, ali da je broj zakupaca značajno smanjen u januaru. Bijeljinska Zelena pijaca raspolaže sa 303 stola, a u januaru zakupljeno je oko 60. 

Riječ je, uglavnom, o ljudima koji žive od Zelene pijace i njima je svaki dinar u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji, zaista, neophodan, napominje Perić. Prema njegovim riječima, broj zakupaca kao i kupaca trebalo bi da se poveća poslije februara, kada i Zelena pijaca nudi građanima još veći izbor voća i povrća. 

Pozivam građane koji žele da konzumiraju prave sezonske proizvode, da posjete Zelenu pijacu. Uprkos ekspanziji hipermarketa, Zelena pijaca i dalje raspolaže neuporedivo kvalitetnijim i pouzdanijim proizvodima. Bijeljinska Zelena pijaca je dio svakodnevnog života naših ljudi, na naše veliko zadovoljstvo, ističe Perić.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.