InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Nova godina po julijanskom kalendaru neradni dan

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
11.01.2017 18:31
1

Vlada Republike Srpske donijela je zaključak da subotu, 14. januara - Novu godinu po julijanskom kalendaru proglasi neradnim danom.FOTO: InfoBijeljina

Toga dana neće raditi republički organi i organizacije, organi jedinica lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove i drugi koji Novu godinu obilježavaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Srpske. . 

Rukovodioci ovih organa obavezni su da u toku kalendarske godine organizuju rad zbog ostvarivanja punog godišnjeg fonda radnih dana. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Draža

12.01.2017. 10:38
Pa oni svejedno ne rade subotom.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.