InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Tolj: Putevi očišćeni od snijega /FOTO/

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
11.01.2017 17:38
0

Mreža od 330 kilometara magistralnih i regionalnih puteva u regiji Bijeljina očišćena je od snijega koji je u popodnevnim časovima prestao da pada i saobraćaj se u ovom dijelu Republike Srpske odvija bez problema i zastoja, rekao je Srni direktor preduzeća Bijeljina put Nemanja Tolj.FOTO: InfoBijeljina

On kaže da se zbog veoma niske temperature saobraćajnice redovno posipaju abrazivnim materijalom i da na njima nema poledice. 

Tolj je najavio da će ekipe "Bijeljina puta" nastaviti sa preventivnim posipanjem saobraćajnica i da će proširiti očišćene dijelove u zonama raskrsnica i autobuskih stajališta. 

U Bijeljini je tokom dana napadalo šest centimetara snijega, dok visina novog snijega u rejonu planine Majevice iznosi 15 centimetara.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.