InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Na tuzlanskom aerodromu otkriven optički nišan

Izvor: InfoBijeljina.com
11.01.2017 13:59
0

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla, u saradnji sa službenicima bezbjednosti Međunarodnog aerodroma Tuzla, na letu za Frankfurt 10.01.2017. godine otkrili su optički nišan s dodatkom saopšteno je za portal InfoBijeljina GP BiH.FOTO: ilustracija

Uočen je prilikom pregleda odvojenog prtljaga H.S. (1967), državljanina Bosne i Hercegovine. 

Budući da lice nije posjedovalo dokumentaciju o legalnom nabavljanju i posjedovanju spomenutog dodatka za snajper, o događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, prema čijoj naredbi predmet je ustupljen Policijskoj stanici Živinice.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.