InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Komemoracija Đoji Mitroviću: Bijeljina tuguje zbog odlaska velikog čovjeka

Izvor: bijeljina.org
11.01.2017 11:49
0

U velikoj sali Centra za kulturu danas je održana komemoracija povodom smrti istaknutog sportskog radnika, humaniste i dugogodišnjeg direktora "Semberija transporta", Đorđa Đoje Mitrovića.Na komemoraciji su govorili Mihajlo Vidić, predsjednik Regionalne privredne komore, Živorad Miražić ispred fudbalskog kluba Radnik i Dragan Tešić, ispred Socijalističke partije Bijeljina.

Vidić je istakao da je Mitrović ostavio neizbrisiv trag na mnogim poljima pa i na privrednim, te da je svoje vještine i znanje rado prenosio na mlađe generacije.

"Nije dijelio ljude po vjeri i naciji. Ljubav, volju i srce imao je za sve kojima je pomoć i posao bio potreban. Izgradio je prepoznatljiv brend od Semberija transporta, ali je i on sam postao brend ovog grada u kojem je proveo cijeli svoj život"

Porodici je uputio poruku i Živorad Miražić ispred fudbalskog kluba Radnik, koji je rekao da treba da budu ponosni na njega kao supruga, oca i dedu.

"Volio je sport i dao je veliki doprinos razvoju fudbala u Semberiji. Negovim zalaganjem nastali su FK Ledinci i FK Mladost iz velike Obarske".

Ispred Socijalističke partije, čiji je bio jedan od osnivača, prisutnima se obratio Dragan Tešić.

"Kad umre dobar čovjek nema riječi utjehe. Danas je Bijeljina tužna zbog gubitka jednog časnog sugrađanina. Veliki odziv poštovalaca i prijatelja lika i djela Đoje Mitrovića govori da će živjeti vječno u našim srcima", rekao je Tešić.

Telegrame saučešća uputili su i gradonačelnik Mićo Mićić i predsjednik skupštine Slaviša Marković.

Đojo Mitrović biće sahranjen danas u 13 časova na gradskom groblju u Pučilama. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.