InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bijeljina: Zbog poledice povećan broj preloma

Izvor: NTV Arena
10.01.2017 18:27
7

Zima je ove godine pokazala zube, pa je prvu dekadu januara okovala ledom.FOTO: InfoBijeljina

Niske temperature i hladnoću bi nekako i podnijeli kažu građani Bijeljine, međutim zbog poledice na trotoarima izloženi su pričaju nam oni koje smo danas sreli na gradskim ulicama riziku od padova jer je poledica inače najčešći uzrok povređivanja u zimskom periodu.

Zbog poledice povećan je i broj intervencija Službe Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja u kojoj kažu da im se obraća sve više pacijenata sa zadobijenim ortopedskim povredama

Iz Službe Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina apeluju na sugrađane da se adekvatnim odijevanjem zaštite od hladnoće, te da ne izlaze iz svojih domova bez prijeke potrebe. 

Važno je naglasiti da do povreda uglavnom dolazi u ranim jutarnjim satima kada je temeperatura najniža a poledica najčešća. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Realno

11.01.2017. 08:34
Kad bi svi uzeli lopatu u ruke i očistili trotoar i prilaz ispred svoje kuće, odnosno zgrade, neće im spasti kruna sa glave a ne tražili izgovor da samo kritikuju i šire negativnu energiju...

Građanin

11.01.2017. 07:48
Imam predlog Ajmo danas u podne svako u svojoj ulici izaći sa lopatama i očistoti trptpare

Qwerty

10.01.2017. 22:11
@niko iz mase Hoću da kažem da taj problem ima svuda, nije to samo lokalni problem. Ukoliko ste gledali TV, bilo je kako u BG paradira oko 200 vozila za čišćenje a grad neočišćen. Bijeljina je bila bolje očišćena ovih dana od Beograda. Narod je drugačiji pa hoće svako ispred svoje kapije da počisti, ovdje ne.

Bz

10.01.2017. 21:41
Ljudi, prvi komentar je ispravan. Opštinu samo interesuje privatna firma u bliski njima. IMT. Poznato

niko iz mase

10.01.2017. 20:17
Covjece, kakav Beograd... grad veci od BN ... N puta. Sta imamo s tim kako je u Beogradu, Njujorku, Moskvi ili Vladivostoku?! Imamo lokalni problem koji treba da se rijesi!

Qwerty

10.01.2017. 19:31
Samo da vas obavijestim da je i u Beogradu stanje na putevima katastrofa. I trotoari i ulice su zatrpane snijegom, niko ništa ne čisti. Tako da, ne očekujem ni da je Bijeljina očišćena.

niko iz mase

10.01.2017. 19:04
Postoji li ikakva sluzba u nazovi "gradu" da ocisti trotoare?!?!?!?!?!?! Ili cemo cekati proljece da pocnemo da se krecemo, da radimo, da izlazimo iz kuce... E moj "grade".... JADE
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.