InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Nikada nećemo pristati na izbornu krađu

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
07.10.2016 14:10
6

Političke partije članice Koalicije Bijeljina pobjeđuje poručile su danas da nikada neće pristati na izbornu krađu koja se, kako navode, u Bijeljini dogodila na dan izbora, te da će se protiv takvih stvari boriti svim dostupnim pravnim i demokratskim sredstvima.FOTO: InfoBijeljina

"Da su izbori u Bijeljini bili pošteni i da nije u pitanju dokazana izborna krađa i prevara, Koalicija `Bijeljina pobjeđuje` bi to prihvatila", navodi se u zajedničkom saopštenju. 

U saopštenju se ocjenjuje da je u pitanju kupovina glasova, manipulacija glasačkim listićima, mijenjanje volje glasača i izborna krađa, odnosno "stvari koje je SDS u Bijeljini radio tokom ovih lokalnih izbora". 

"SDS je ovo radio na dan izbora što predstavlja krivična djela", navodi se u saopštenju Koalicije. 

Za aktuelnog gradonačelnika Miću Mićića, navode u Koaliciji, "izbori su možda utakmica, igra i zabava, kojom se služi kako bi na svaki mogući način sačuvao svoju poziciju i zaštitio svoje lične interese". 

"Za Koaliciju `Bijeljina pobjeđuje` izbori su demokratski izraz stanovnika Semberije da žele bolju i ljepšu Bijeljinu, da žele promjene, i to su jasno pokazali drugog oktobra. Na izbornu krađu i prekrajanje glasačke volje nikada nećemo pristati", navodi se u saopštenju. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Casni

09.10.2016. 14:27
I nemoj nego se fino povuci i fataj svog posla...narod vise i ne zna cega si ti dr

Gradjani

08.10.2016. 18:44
A Dodik zabrinut jer nije ispostovana volja gradjana??? Naravni i nije onih iz DZ!!! Nemoj se puno brinuti za Semberiju i pozivati na proteste da ne izgubite i ovo sto ste kupili..

Sikter

08.10.2016. 00:14
Ma sic vise na poso ne mlati bzvz Nadam se da cete bar ovo objaviti

za BG

07.10.2016. 19:53
To nije krivicno djelo jer su oni to radili prije izbora a SDS na dan izbora hahhahah

BG

07.10.2016. 15:50
A njihovi standovi po cijelom gradu bili i kupovali glasove i to nije krivicno djelo...

mile

07.10.2016. 15:09
Ko gubi ima pravo da se ljuti samo pokazujete svoj karakter pljuvajuci po protivniku ...
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.