InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Dodatna provjera na 19 od 180 biračkih mjesta

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
05.10.2016 12:15
0

Na 19 od 180 biračkih mjesta u Bijeljini u toku je dodatna provjera za nivo Skupštine grada, izjavio je Srni predsjednik Gradske izborne komisije Žiko Krunić.FOTO: InfoBijeljina.com

Prema njegovim riječima, na ovih 19 mjesta uočena je greška u aplikaciji prilikom unosa podataka u smislu da zbir nije dobar.

Centralna izborna komisija još nije objavila podatke za pet od 180 biračkih mjesta u Bijeljini i od izborne noći do danas nije poznato ko je novi gradonačelnik.

Izbornu pobjedu proglasili su kandidat Saveza za promjene Mićo Mićić iz SDS i kandidat Zlatko Maksimović iz koalicije "Bijeljina pobjeđuje" koju predvodi SNSD.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.