FOTO: ilustracija / eVaraždin

U Bijeljini je od prvog snijega koji je pao proteklog vikenda, do danas, više od 50 građana zatražilo pomoć zbog padova na ledu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Samo od jutros do popodnevih časova 10 ljudi zatražilo je pomoć nakon pada na ledu, a ljekari kažu da je riječ uglavnom o starijoj populaciji. 

Bijeljinska Gradska uprava izdala je danas preduzeću "Komunalac" nalog za čišćenje leda sa trotoara. 

Tehnički direktor ovog preduzeća Milorad Stjepanović rekao je da 15 radnika čisti nedovoljno očišćene trotoare oko Autobuske stanice, u Račanskoj ulici gdje se nalaze srednje škole, kao i pravce do sjedišta Fonda PIO i zgrade Policijske uprave. 

Prema njegovim riječima, potpuno su očišćeni trotoari u centru grada i pored Osnovne škole "Sveti Sava", a u najvećem dijelu centra i ulici Srpske vojske, koja je jedna od najdužih u gradu, na trotoare je posuta i so, kako bi bilo spriječeno ponovno stvaranje leda. 

Sutra će od leda biti očišćena i desna strana pravca prema Bolnici, a kao prioritet i šahtovi u gradu, prije očekivanog otopljavanja i pojave velike količine vode na kolovozima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )