FOTO: GS

Čak 14 dana nakon neprimjerenog gesta trenera Partizana Igora Duljaja poslije meča sa Napretkom (0:1), stigla je tužba na njegovu adresu.

Uputio ju je, naravno, sudija Nikola Radaković koji je podnio prijavu zbog verbalnog napada po završetku susreta.
 
Podsjetimo, Kruševljani su tog 15. marta odnijeli sva tri boda iz Humske, a Duljaj je bio vrlo žustar u protestima zbog arbitraže Radakovića.
 
Strateg crno-bijelih mu se više puta unosio u lice i "počastio" ga uvredama, ali je izbjegnut fizički kontakt.
 
Ipak, Radaković je poslije dužeg razmišljanja odlučio da "presavije tabak" i tuži Duljaja, koji o tome nije želio da govori javno.
 
"Kada vas neko gleda u oči, i priča vam nešto, a znate da to nije iskreno. Eto, toliko", rekao je tada Duljaj i dodao:
 
"Neću da komentarišem suđenje, jednostavno sam rekao to, neka priča koja je bila. Kad vas neko pogleda u oči, vidite odmah da to nije iskreno, ali suđenje neću da komentarišem. Njemu na obraz, i to je to".
 
Utakmica u Humskoj trebalo bi uskoro da dobije epilog i pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije, a na "meti disciplinaca" naćiće se i Duljajev asistent Marko Jovanović, a moglo bi da "strada" i obezbjeđenje na stadionu Partizana, koje je takođe "zakazalo".


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )