FOTO: InfoBijeljina

Košarkaška ekipa Poljoprivredne i medicinske škole iz Bijeljine pobjednik je regionalnog takmičenja u košarci u kojem je učestvovalo devet srednjoškolskih ekipa iz Vlasenice, Milića, Bratunca, Srebrenice, Zvornika, Lopara, Ugljevika i Bijeljine, a učenici Poljoprivredne škole izborili su 1. mjesto sjajnom igrom u svim prikazanim susretima.

- Regionalno takmičenje održano je u bijeljinskoj sportskoj sali Gimnazije, a organizator susreta je bila Ekonomska škola Bijeljina, čija je ekipa takođe učestvovala. Momke iz Poljoprivredne i medicinske škole vodili su profesori Dario Vujanović i Goran Vujadinović, a učenik Stefan Stojanović koji trenira u KK „Radnik“ bio je najbolji strijelac – rečeno je portalu InfoBijeljina.
 
Ovom pobjedom, košarkaški tim Poljoprivredne i medicinske škole iz Bijeljine plasirao se na republičko takmičenje srednjih škola u košarci, koje će biti održano u Banjaluci.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )