FOTO: InfoBijeljina

Nova emisija portala InfoBijeljina „Kafica“ donosi vam priču o Bijeljincu Mladenu Joviću koji je, nakon što je bio đak generacije u bijeljinskoj Gimnaziji, pohađao studije softverskog inženjeringa u Budimpešti, zatim se usavršavao u Njemačkoj, te je nakon svega život i karijeru preselio u Japan.

Jović trenutno u Japanu radi u firmi koja se bavi razvojem vještačke inteligencije, kao i njenom primjenom u različitim industrijama, od automobilizma i robotike, do medicine i istraživanja svemira.
 
Ovaj zanimljiv gost podijeliće sa vama iskustva življenja i rada u raznim zemljama svijeta, govoriće o različitim kulturama, biznisu, ekonomiji, razvojnim projektima na kojima je radio. Biće riječi i o Bijeljini i Semberiji, kao i o Jovićevoj porodici i djeci, te njihovim susretom sa svojim korjenima. 
 
O njegovom bogatom životnom iskustvu, dalekom Japanu, ali i mnogim drugim temama, možete čuti u video-podkastu „Kafica“ koji će biti emitovan u nedjelju, 12. maja 2024. godine, sa početkom u 20.00 časova.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )