FOTO: glassrpske

Status Omrija Glazera u Crvenoj zvezdi usloviće i izbor prvog golmana crveno-bijelih za novu sezonu. Kako Kurir saznaje, iz klub iz Ljutice Bogdana 1 A Milan Borjan neće se vraćati na Marakanu!

Iskusni golman ima fantastičnu sezonu u Slovanu iz Bratislave sa kojim je nedavno postao šampion Slovačke. Milan Borjan je ostavio izuzetan utisak na čelnike tog kluba, a sjajnim odbranama zaslužio je i status kod navijača Slovana, tako da postoji realna opcija da ostane u Bratislavi.
 
Omri Glazer imao je nevjerovatnu sezonu u Crvenoj zvezdi. Iako su crveno-bijeli završili takmičenje u Ligi šampiona u grupnoj fazi, čuvar mreže iz Izraela je i danas najbolji golman elitnog UЕFA takmičenja po broju odbrana. Uz dobre partije u Srbiji, to nije prošlo nezapaženo u Еvropi.
 
Sa druge strane, Milan Borjan (36) se neće vraćati na Marakanu, jer je sportski menadžment kluba odlučio da na drugom mjestu pronađe alternativu za Omrija Glazera (28), ukoliko bude bilo potrebe. Već sada se razmatra nekoliko golmana sa ozbiljnim evropskim pedigreom, a prema saznanjima Kurira među kandidatima su domaći, ali i strani čuvari mreže.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )